tirsdag 8. november 2011

Redigert sosialrapport.

Etter mye veiarbeid, omkjøringer, gps som ikke har vært på vår side har vi omsider kommet i havn med kommunen! I ettermiddag/kveld har vi endelig fått lest, skrevet under og godkjent den redigerte/reviderte sosialrapporten. Tror saksbehandleren vår har forstått at vi begynte å bli temmelig desperate... hun var så kjekk og snill, kom til og med inn til byen og ned på jobb til meg med rapporten sånn at vi kunne få ordnet med underskrifter i dag/kveld. Jeg signerte, mannen hentet den og fikk signert og saksbehandler hentet den hjemme hos oss ikveld når hun var på vei hjem etter et sent møte. O' LYKKE!

Det vil si at den er klar for å gå i posten og avgårde til Bufetat den dag i morgen. Mon tro hvor lang tid den kommer til å ta i posten og hvor lang behandlingstid de trenger og kommer vi til å bli godkjent??? Kjenner det ble masse spørsmål og grubling på en gang. Vi krysser fingre og tær og satser på at det går bra. Hvis vi er heldige og har en stor porsjon flaks rekker vi kanskje å få tilbakemelding innen utgangen av dette året, men jeg vet ikke om jeg tør satse pengene mine på det. Men, det var iallefall gode nyheter.

2 kommentarer:

  1. Gratulerer så mye med sendt sosialrapport:D
    Da vi sendte vår fikk vi et brev etter noen dager om at den var mottatt, det stod ingen ting om forventet behandlingstid, men vi hadde hørt fra andre at de hadde tre måneder på seg til å behndle saken. Etter tre måneder og et par dager tok vi kontakt for å høre hvordan saken vår stod. Da fikk vi beskjed om at de hadde sendt oss et brev om at de trengte tilleggsinfo. Det brevet dukket aldri opp så de måtte sende det på nytt. Vi ble veldig redde for at vi ikke skulle bli godkjent, men vi fikk godkjenningen ca en uke etter at vi hadde levert tilleggsopplysningene. Vi brukte ca 1 år og fire måndeder fra vi søkte til vi ble godkjent.
    Ventetiden er lang og til tider vond. Jeg krysser fingrene for at denne delen av prossesen går raskt og greit slik at dere kan få sveve i noen måneder på godkjenningen :)
    Stor klem fra en annen i venteland

    SvarSlett
  2. Gratulerer så mye!!
    Det gikk bare noen dager fra de sendte vår også til vi mottok brev på at de hadde mottatt søkanden. Tips...les alle de papairene grundig. Vi gjorde ikke det og oppdaget, etter at vi var kommet fra en 4uker lang ferie, at de ønsket nyere utgaver av noen av papirene før de startet med saksbeh... når vi bare fikk sendt inn de gikk det litt underkant av to mnd. :-)
    Er snart ferdig med dokumentrunde nr 2 :-)

    Klem!

    SvarSlett