mandag 25. juli 2011

Telefon!

JIPPI!! For en flott start på uka, sitter på kafe med en av mine gode venninner og nyter en god kopp kaffi når telefonen ringer. Gjett hvem det var ifra? Joda, helt rett gjettet, det var fra barnevernet i kommunen som vi har ventet på såååå lenge, helt siden mars faktisk :-) Vi har fått ny saksbehandler og går igang allerede fra og med neste uke med å ta opp igjen tråden fra februar. Det gjelder selvfølgelig den halvferdige sosialrapporten som vi skal komme i mål med. Satser på at vi klarer det innen skoleåret starter opp.

Så nå krysser vi fingrene for at lykken står oss bi og ingen flere skjær i sjøen dukker opp sånn at vi kommer raskt i mål med hele prosessen!  Jeg har også fått lånt meg Ungarsk - Engelsk språkkurs sånn at vi har noe å pusle med til høstens mørke kvelder. Nå gjelder det bare å få ryddet huset igjen, og her står det virkelig på hodet om dagen...vi holder jo på med "nytt" vaskerom, det er sommer og vaskefillene er godt parkert ( det har de egentlig vært en hel stund)...Men det ordner seg nok!

2 kommentarer:

  1. Takk for hyggelig hilsen hos meg = )
    Blir alltid innmari glad når noen i "samme sko" titter innom!

    Lykke til med veien videre til dere også, måtte den bli helt uten "veiarbeid" heretter!! ; )

    SvarSlett
  2. Takk i like måte, så kjekt når noen legger igjen et lite spor! Nå er vi hakket videre :-) Ferdig med sosialrapporten og snart klar med oppdaterte attester. Er vi heldige har alt gått i posten til Bufetat senest om noen uker :-)

    SvarSlett